Klantenkaart

Wij bieden u als trouwe klant heerlijke voordelen via onze klantenkaart!

Klantenkaart

De klantenkaarten zien eruit als premium visitekaartjes en elke klantenkaart is voorzien van een unieke QR code per klant. U kunt de klantenkaart ontvangen bij ons in de zaak of op aanvraag geleverd.

Wanneer u de klantenkaart in bezit heeft, dan kunt u de unieke code eenmalig invullen bij uw registratie hier op de website. Dan hoeft u bij online of mobiele of bestelling nooit meer de kaart boven te halen: de code wordt dan automatisch gelinkt aan uw profiel.

Kortingsactie

Heeft u al onze klantenkaart? Vraag deze aan in onze zaak of via e-mail onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Kortingsactie

Wij bieden u de volgende klanten spaaractie:

10 keer aankopen doen, de 11de keer 5% korting op het gemiddelde aankoopbedrag van de 10 aankopen!

Hoe meer u koopt, hoe meer korting u ontvangt! De gespaarde punten dient u in onze webshop in te wisselen voor het ontvangen van de betreffende korting.

Persoonlijk

Vul uw gegevens in voor promoties op uw maat.


Veilige klantenkaart

Wanneer u uw e-mailadres invult bij registratie van de klantenkaart, kunnen wij u gerichte informatie – dus geen spam - opsturen over bijv. de nieuwe selectie rode wijn, valentijn & kerstmenu of de voor u interessante promotie van uw favoriete gerecht.

Wij houden ons aan de Europese Wetgeving over de communicatie en opslag van klantengegevens. Er zal nooit informatie worden uitgewisseld met partners wanneer u dit niet wenst. U heeft altijd het recht om uw klantengegevens in te zien en te corrigeren.